Webinar | Van meten naar verbetering: communicatie en verbeterplannen opstellen

cultureMini-MasterClass van 55 minuten| Geheel gratis! – dinsdag 19 april  – 15.30 uur

U heeft na de meting een goed beeld van het veiligheidscultuurniveau binnen uw organisatie. Maar hoe kunt u de aanbevelingen van de meting effectief implementeren? Hoe zorgt u ervoor dat dit gewenste niveau wordt behouden en uw organisatie in staat is de volgende stap te zetten?

Het tweede Webinar gaat over de fase na de cultuurmeting, over communicatie en verbeterplannen opstellen. Er wordt o.a. besproken wat er bij komt kijken om op basis van de doelstellingen op strategisch niveau een roadmap samen te stellen die bij medewerkers draagvlak creëert voor deze verbeterplannen.

Skype for business

De webinar wordt gefaciliteerd door het programma Skype. Ruim een uur voordat de sessie begint ontvangt u een welkom e-mail met link. Via deze link komt u direct op de pagina terecht waar u kunt inloggen voor de meeting. U hoeft niets te installeren. Bij voorkeur kunt u wel gebruik maken van een webcam en headset.skype-2
Tijdens de Webinar is onze consultant te zien en te horen via video & audio en kunt u de presentatie gezamenlijk met andere deelnemers volgen. Via de chat-functie kunt u tijdens de sessie opmerkingen en vragen plaatsen. U krijgt dan, na de presentatie, direct reactie!

 

Inschrijven voor de Webinar ‘Van meten naar verbetering’ | 19 april
 

EnergyCafé | 17 mei | Veiligheid spreekt mij aan!

Concrete praktijkgerichte proefsessie van korte spel-workshops met de nadruk op het feitelijk aanleren en oefenen van ander gedrag. Deze interactieve workshop wordt afgesloten door een uiteenzetting van een recent praktijkvoorbeeld met leerzame do’s & don’ts.

Mede mogelijk gemaakt door SalsaparillaLogo-Salsaparilla-RGB-2

Salsaparilla maakt managementgames en game-based veranderingstrajecten voor organisaties. Speelse oplossingen met een serieus resultaat.

Locatie:
Inn Style1.terrasinnstyle2.0_Large
Herenweg 55, Maarssen

Tijd: 13.00 – 18.00 uur

Inschrijven: geheel gratis, inclusief lunch!

 

Ja, ik meld mij nu alvast aan voor het EnergyCafé | 17 mei
 

CrisisCafé | 8 september | De crisis ontrafeld

Dynamische sessie waarbij verschillende facetten en bestaande tools van Crisismanagement aan bod komen, aangevuld met nieuwe inzichten en een effectievere aanpak.Eén van de onderwerpen is het combineren van de veelvuldig beproefde aanpak van Incidentonderzoek en Crisismanagement tot een vernieuwend concept.

Locatie: regio Utrecht
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Inschrijven: geheel gratis, inclusief lunch!

 

Ja, ik meld mij nu alvast aan voor het CrisisCafé | 8 september

“Enthousiast, practisch en concrete presentatie. Heel nuttig en van grote toepasbaarheid”

deelnemer EnergyCafé