Webinar | Meten is weten: hoe meet je veiligheidscultuur?

Mini-MasterClass van 55 minuten – Geheel gratis! – dinsdag 22 maart – 15.30 uur.

U bent een veiligheidsprofessional en onderneemt veel initiatieven om de veiligheidscultuur te versterken binnen uw organisatie. Maar met welk resultaat? Hoe stelt u de huidige situatie vast?

Hiervoor hebben we een scala aan onderzoeksmethoden ter beschikking. Tijdens deze veiligheidscultuur webinar nemen wij u mee naar de eerste fase van ons programma. Er wordt o.a. besproken hoe op strategisch, tactisch en operationeel niveau gezamenlijk bepaald kan worden wat de sterkten en zwakten van de veiligheidscultuur van de organisatie kunnen zijn en welke ambities u kunt hebben voor verdere verbetering van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Mini-MasterClass – deel 1 van 3

Deze ‘meten is weten’ Mini-MasterClass is de eerste in een reeks van 3. De volgende thema’s zijn:

  • Van meten naar verbetering: communicatie en verbeterplannen opstellen
  • Implementatie: training en workshops

Voor deze laatste Mini-MasterClass nodigen wij u persoonlijk uit op locatie tijdens het EnergyCafé van 17 mei.

Skype for business

De webinar wordt gefaciliteerd door het programma Skype. 30 minuten voordat de sessie begint ontvangt u een welkoms-email met link. Via deze link komt u direct op de pagina terecht waar u kunt inloggen voor de meeting. U hoeft niets te installeren. skype-2Bij voorkeur kunt u wel gebruik maken van een webcam en headset.

Tijdens de webinar zijn onze consultants zichtbaar en te horen via video & audio en kunt u de presentatie gezamenlijk met andere deelnemers volgen. Via de chat-functie kunt u tijdens de sessie opmerkingen en vragen plaatsen. U krijgt dan, na de presentatie, direct reactie!

Inschrijven voor de webinar ‘Meten is weten’ | 22 maart

EnergyCafé | 17 mei | Veiligheid spreekt mij aan!

Concrete praktijkgerichte proefsessie van korte spel-workshops met de nadruk op het feitelijk aanleren en oefenen van ander gedrag.

Locatie: regio Utrecht
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Inschrijven: geheel gratis, inclusief lunch!

Ja, ik meld mij nu alvast aan voor het EnergyCafé | 17 mei

CrisisCafé | 8 september | De crisis ontrafeld

Dynamische sessie waarbij verschillende facetten en bestaande tools van Crisismanagement aan bod komen, aangevuld met nieuwe inzichten en een effectievere aanpak.

Eén van de onderwerpen is het combineren van de veelvuldig beproefde aanpak van Incidentonderzoek en Crisismanagement tot een vernieuwend concept.

Locatie: regio Utrecht
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Inschrijven: geheel gratis, inclusief lunch!

Ja, ik meld mij nu alvast aan voor het CrisisCafé | 8 september

“Het bewustzijn van je eigen bijdrage aan veiligheid is vooral een kwestie van cultuur, gedrag en houding. Het unieke van de veiligheidsladder is dat deze zich richt op het samen verbeteren van de veiligheidscultuur, zowel binnen de organisatie alsook in de gehele keten.”

Piet-Hein Daverveldt, Algemeen Directeur NEN