Bent u een ambitieuze professional werkzaam op het gebied van veiligheid?

De trainingen van AdviSafe bieden u een unieke gelegenheid om uw kennis en uw netwerk uit te breiden.

Incident Management

Helaas komen incidenten voor. Als organisaties effectief zijn ingericht kan het incident worden onderzocht en start een leerproces. Met verschillende trainingsprogramma’s ondersteunen wij bedrijven in het effectief beheren, onderzoeken en lering trekken van ongevallen. Denk aan incidentonderzoek in combinatie met Tripod Beta en Investigator 3 (i3).
Meer weten over de Tripod Beta Practitioner training? Klik hier.

Kijk hier voor de huidige open Tripod Beta Practitioner training data.

Veiligheidscultuur

De veiligheidscultuur van een organisatie is het resultaat van individuele- en collectieve waarden, attitudes, percepties, competenties en gedragspatronen. Deze bepalen de inzet, methodes en vaardigheid van een gezonde en veilige organisatie. Met onze training en advies kunt u de veiligheidscultuur in uw organisatie verbeteren. Door onze praktische aanpak zijn de resultaten direct zichtbaar.

Competentie management

Hoe stelt u zeker dat uw medewerkers het juiste niveau van kennis en ervaring hebben om hun taken en verantwoordelijkheden op een efficiënte, effectieve en met name veilige wijze uit te voeren? klik hier

Crisis Management (Emergency Response)

Crisis Management is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Werknemers moeten in staat zijn om adequaat te reageren als een crisis zich voordoet. De crisisorganisatie en haar mensen moeten worden georganiseerd, getraind en geoefend zijn om overzicht te behouden en escalaties te minimaliseren. Ons aanbod van open crisis trainingen kan bijdragen aan het voorbereiden op een crisissituatie.

Veiligheid, Gezondheid, Milieu & Kwaliteit

Wat is de volgende stap in het managen van veiligheid? Focused u op het negatieve of positieve? De Safety I en II workshop heeft als doel om uw organisatie te richten op het positieve en zo prestaties te verbeteren. Safety I en II zijn complementaire opvattingen. Bestaande toepassingen blijven dus, eventueel met verschillende accenten, in tact.

“Hele goede ervaren lesgever met goede voorbeelden”

deelnemer Tripod Refresh training