Training Basic Oil & Gas Industry ook dit jaar weer succesvol verlopen

f48cf968a0

Aldus onze klant Fabricom Offshore Services, waarvoor wij de Basistraining Oil & Gas verzorgen. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om alle deelnemers te feliciteren met het behalen van het certificaat Basic Knowledge Oil & Gas Industry 2016!

Klik hier voor het volledige verslag op de Fabricom website.

Het nieuwsbericht op de Fabricom website:

In 2011 bleek na een OpperCap Audit onder het Maintenance personeel bij Total E&P Nederland BV dat de proceskennis van enkele Fabricom maintenance medewerkers naar een hoger niveau getild kon worden. Om dit te realiseren schakelde Fabricom Offshore Services het HSEQ managementadviesbureau Advisafe Risk Management in. In samenwerking met dit bedrijf werd een training ontwikkeld, die bestaat  uit twee onderdelen. Eerst een E-learning module en vervolgens een driedaagse praktijkmodule. In 2012 werd door deze op maat ontwikkelde proceskennistraining de kennis van het personeel succesvol naar een hoger niveau getild en kwamen de deelnemers op het gewenste hoge kennisniveau dat Total E&P Nederland hanteert.

Vanwege het goede resultaat in 2012 en het aantal nieuwe medewerkers dat Fabricom Offshore Services inmiddels had, werd in 2015 besloten opnieuw te starten met de training Basic Knowledge Oilgas. Advise Risk Management heeft de training weer verzorgd en maar liefst vier klassen werden gevuld. In november 2015 zijn de nieuwe studenten gestart met de E-learning module en in maart 2016 werd de training afgesloten met de driedaagse praktijkmodule. De praktijkdagen vonden plaats in het kantoor van Advisafe Risk Management in Den Helder. Op de 3e dag werd de training afgerond met een case study en examens. Als afvaardiging van Fabricom Offshore Services hebben André Wijers en Marc Bruin de presentaties van de case studies bijgewoond.

Met deze training onderscheidt Fabricom Offshore Services zich van andere service bedrijven. Fabricom Offshore Services onderschrijft dan ook als geen ander het grote belang van up-to-date kennis en kunde onder haar medewerkers. Niet alleen in woorden maar ook in daden zijn wij graag betrokken bij alle facetten van het upstream segment voor de Olie-, Gas- en alternatieve energiemarkt.

Wij feliciteren alle medewerkers met het behalen van het certificaat Basic Knowledge Oil & Gas Industry 2016.

“Enthousiast, practisch en concrete presentatie. Heel nuttig en van grote toepasbaarheid”

deelnemer EnergyCafé