Partners

Via ons netwerk en hoofdkantoor in Den Helder kunnen wij lokaal en wereldwijd projecten ondersteunen en uitvoeren. Daarbij zijn wij de afgelopen jaren deel uit gaan maken van een netwerk van trainers, adviseurs en partnerorganisaties.
Samen met ons netwerk en partners kunnen wij onze klanten verzekeren van onze dienstverlening. Hieronder vindt u een opsomming van onze partnerorganisaties.

AdviSafe is altijd op zoek naar partners die samen met ons ondersteuning kunnen bieden aan klanten. Als u de samenwerkingsmogelijkheden zou willen bespreken nodigen wij u uit om uw contactgegevens achter te laten op de ‘contact’ pagina. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak.

Bureau Veritas Zuid Korea Ltd

Bezoek website

CGE Risk Management Solutions

CGE is onze partner in de ontwikkeling en implementatie van Risico Management software tools. AdviSafe fungeert als agent voor de producten BowTieXP, Investigator en Permit Vision.

Bezoek website

Energy Institute

The Energy Institute is onze partner in de ontwikkeling en het faciliteren van Hearts & Minds consultancy en training.

Bezoek website

Jop Groeneweg

In samenwerking met de Universiteit van Leiden treden wij op als agent voor het faciliteren van de presentaties en adviesprojecten van Dr. Jop Groeneweg. Hij is zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Tripod theorie.
Als u Dr. Jop Groeneweg wil uitnodigen om mee te werken aan uw project en/of seminar kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon.

Bezoek website

Lisbeth Holberg

Lisbeth Holberg ApS levert zakelijke dienstverlening in de energie-industrie. Wij werken samen met haar op het gebied van Kwaliteit-, Gezondheid-, Veiligheid- en Milieumanagement. Enkele voorbeelden:
– Onderzoek – het leren van ongewenste gebeurtenissen.
– Audits – interne en externe
– Leiderschapstraining en – coaching
Zij staat garant voor een product met hoge kwaliteit. Zowel in de voorbereiding, uitvoering als in de overdracht naar de klant.

Bezoek website

NautaDutilh N.V.

Advocaten Notarissen Belastingadviseurs

Bezoek website

Petrosync Global Pte

Bezoek website

Safety Changer

Bezoek website

Spill Response Group Holland

Bezoek website

“De adviseur was integer, gericht en discreet in zijn onderzoek. De onderzoeksresultaten hebben geleid tot nieuwe inzichten en zijn erg waardevol gebleken”

Koene Ritzema, Operations Manager, Centrica Production Nederland BV