operational excellenceOperational excellence

Door het programma operational excellence functioneren bedrijfsprocessen standaard beter. Het biedt u een organisatie brede oplossing dat een duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat oplevert. Uw voordeel?

  • U reduceert (operationele) kosten;
  • U verbetert productiviteit;
  • U verhoogt de klanttevredenheid;
  • U verbetert de kwaliteit;
  • U verkort de doorlooptijd.

Direct profiteren, neem contact met ons op>>

Doelgerichte aanpak

Operational excellence is een continu proces dat vraagt om een doelgerichte aanpak. Door te focussen op wat voor uw organisatie echt belangrijk is, kunt u het aantal processtappen reduceren en fouten terugdringen. Ook maakt u processen voorspelbaar, waardoor u onder andere bespaart op kosten.

Samen processen optimaliseren

AdviSafe ondersteunt u bij de implementatie van operational excellence. Het is een traject dat vraagt om een persoonlijke benadering. Want uw medewerkers zijn een essentieel onderdeel van de processen binnen uw organisatie. Wanneer u in hen investeert en samen met hen processen verbetert, behaalt u optimale resultaten. Op het gebied van kwaliteitsverbetering, bedrijfsresultaat en doorlooptijd.

Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden van voor uw organisatie? Wij maken graag een afspraak met u >>

“De adviseur heeft waardevolle informatie geleverd over mogelijke nieuwe ontwikkelingen die erg belangrijk bleken voor ons verandertraject en ons uiteindelijk veel tijd heeft bespaard”

Koene Ritzema, Operations Manager, Centrica Production Nederland BV