Innovatieproject competentiemanagement SenZMAN

shutterstock_218466709AdviSafe werkt samen met TNO, SINTEF (N) en Dédale (Fr) aan een innovatieproject op het gebied van competentiemanagement in kader van een tender van FonCSI. Het project heeft de werktitel SenZMAN. In dit project gaan de partners samen met deelnemende bedrijven op zoek naar “verborgen” competenties die maken dat de veiligheidsorganisatie groeit door samenwerking en het uitwisselen van ervaringen en kennis.

Het plan is daarbij vooral te kijken naar de informele dynamiek en groei in de operations en welke trainingsmethoden de medewerkers daarin kunnen ondersteunen. Ons doel is een methode te ontwikkelen waarmee we meer zicht en grip krijgen op die competenties en die ook helpt te versterken. De serious game Training for Operational Resilience Capabilities die eerder is ontwikkeld door  o.a. TNO i.s.m. NAM, Infraspeed Maintenance BV en Strukton Rail zal voor SenZMAN het uitgangspunt vormen. U kunt meer informatie over SenZMAN downloaden in de pdf flyer SenZMAN.

AdviSafe komt graag in contact met bedrijven die met ons en onze partners aan deze ontwikkeling willen bijdragen. Eind mei gaan we ons voorstel aan FonCSI zenden.

Op woensdag 18 mei heeft AdviSafe i.s.m. TNO een bedrijfsbijeenkomst georganiseerd waarin we samen met geïnteresseerde bedrijven hebben gesproken over hun mogelijke betrokkenheid bij SenZMAN. We hebben daar het project toegelicht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan van der Vorm (06 21134472).

“Hele goede ervaren lesgever met goede voorbeelden”

deelnemer Tripod Refresh training