Uitnodiging| Energy cafésessie | 7 maart 2018 |

 

Uitnodiging| Energy cafésessie | 7 maart 2018 |
Met One Minute Coaching hoger op de ladder.

Een andere manier om mensen te laten klimmen
Vanuit de gedachte van het ontwikkelen van veiligheidscultuur wil AdviSafe haar relaties graag uitnodigen om kennis te maken met een nieuw concept dat uitgaat van de slogan van De Veiligheidsladder: “Samen zorgen voor bewust veilig werken”. Dit concept heet:

“One Minute Coaching”!

Het gaat hier om een vernieuwende en positieve manier van gedragsbeïnvloeding.
Centraal tijdens dit event staat een concrete praktijkgerichte proefsessie met de nadruk op het herkennen, erkennen en beïnvloeden van gedrag.

Tijd: 13.00 – 17.00
Wanneer: 7 maart 2018
Waar: Van der Valk Utrecht
Kosten: € 99,-
Komt u ook?

Inschrijven

Programma:
13.00 uur- inloop met koffie en thee

Bijdragen van o.a. Ad Huijbregts (Tennet), Jakob van der Wal, Andries Bijkerk (Jacobs Douwe Egberts) en natuurlijk ook van Annemarie Timmermans (Camina) en Victor Mion (One Minute Coaching), aangevuld met een praktijkgerichte coaching sessie.


Dit programma wordt verzorgd in het kader van de jaarlijkse Energy Cafés, die AdviSafe Risk Management organiseert als ondersteuning van veiligheidsverbeteringsprocessen in de Nederlandse Industrie.

Mede mogelijk gemaakt door Camina en One Minute Coaching.

Locatie:

Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

“De adviseur heeft waardevolle informatie geleverd over mogelijke nieuwe ontwikkelingen die erg belangrijk bleken voor ons verandertraject en ons uiteindelijk veel tijd heeft bespaard”

Koene Ritzema, Operations Manager, Centrica Production Nederland BV