Onze adviseurs

Bij AdviSafe werken mensen met een grote diversiteit aan kennis, ervaring en achtergronden. Onze veiligheidsadviseurs hebben gewerkt binnen verschillende veiligheidsdisciplines en zijn daardoor bekend met de dagelijkse HSE praktijk in uiteenlopende industrieën. Denk aan de olie- en gasindustrie, de bouw-, chemie- en energiesector en de maakindustrie. Maar de overheid, maatschappelijke en wetenschappelijke organisaties zijn voor ons ook bekend terrein.

Onze adviseurs combineren vakinhoudelijke veiligheidsexpertise met praktische vaardigheden. Dit resulteert in effectieve toepassingen in de praktijk: op het gebied van techniek, mens en organisatie. De unieke mix van adviseurs en talenten stelt ons in staat bij iedere klant en ieder project het perfecte projectteam te vinden. Dat geldt dus ook voor uw organisatie.

Benieuwd welke veiligheidsadviseurs bij uw organisatie passen? Wij stellen ons graag aan u voor.

“De adviseur heeft waardevolle informatie geleverd over mogelijke nieuwe ontwikkelingen die erg belangrijk bleken voor ons verandertraject en ons uiteindelijk veel tijd heeft bespaard”

Koene Ritzema, Operations Manager, Centrica Production Nederland BV