Onze adviseurs

Bij AdviSafe werken mensen met een grote diversiteit aan kennis, ervaring en achtergronden. Onze veiligheidsadviseurs hebben gewerkt binnen verschillende veiligheidsdisciplines en zijn daardoor bekend met de dagelijkse HSE praktijk in uiteenlopende industrieën. Denk aan de olie- en gasindustrie, de bouw-, chemie- en energiesector en de maakindustrie. Maar de overheid, maatschappelijke en wetenschappelijke organisaties zijn voor ons ook bekend terrein.

Onze adviseurs combineren vakinhoudelijke veiligheidsexpertise met praktische vaardigheden. Dit resulteert in effectieve toepassingen in de praktijk: op het gebied van techniek, mens en organisatie. De unieke mix van adviseurs en talenten stelt ons in staat bij iedere klant en ieder project het perfecte projectteam te vinden. Dat geldt dus ook voor uw organisatie.

Benieuwd welke veiligheidsadviseurs bij uw organisatie passen? Wij stellen ons graag aan u voor.

“Het bewustzijn van je eigen bijdrage aan veiligheid is vooral een kwestie van cultuur, gedrag en houding. Het unieke van de veiligheidsladder is dat deze zich richt op het samen verbeteren van de veiligheidscultuur, zowel binnen de organisatie alsook in de gehele keten.”

Piet-Hein Daverveldt, Algemeen Directeur NEN