Over ons – Effectief risicomanagement

Organisaties zo veilig en gezond mogelijk maken: dat is al ruim 30 jaar ons doel. En dat is niet voor niets. Het draagt bij aan de optimalisatie van de productiviteit, kwaliteit en continuïteit van uw organisatie. Om dat te realiseren vragen we veel van u en onszelf. Hoe is de balans tussen mens, techniek en organisatie binnen uw organisatie? Deze combinatie maakt uw organisatiecultuur, het DNA dat bepalend is voor het gedrag en veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie. Het is de basis voor een veilige en gezonde werkomgeving, de basis voor onze veelzijdige dienstverlening en de basis voor onze samenwerking met u.

Effectief risicomanagement
Samen met onze klanten streven we ernaar dat iedere medewerker veiligheidsbewust wordt zodat risicomanagement effectief ingezet kan worden. Deze verantwoordelijkheid nemen we serieus. Op de huidige arbeidsmarkt loopt één op de vijftien werknemers lichamelijk letsel of geestelijke schade op door een ongeval tijdens het werk[1]. Hoe is dat bij u? Wij stellen u kritische vragen en doen gericht onderzoek. Zo krijgt u antwoord op uw vragen en problemen op het gebied van HSEQ, veiligheidscultuur, incident management, crisis management en competentie management. Ook bieden we ondersteuning in het vinden van de juiste HSE professionals en/of operationele medewerkers die op projectbasis werken.

[1] Bron: CBS 2014

Veiligheid volgens AdviSafe
Onze professionals zetten zich dagelijks in om risicomanagement binnen uw organisatie verder te ontwikkelen en te optimaliseren. We zien het als onze missie om van veiligheid en gezondheid een vanzelfsprekendheid te maken. Dat kan alleen met advies op maat en door goed naar u te luisteren. We doen vervolgens wat we zeggen, zijn snel inzetbaar en houden van korte lijnen. En daar profiteert u van!

Bent u stakeholder en heeft u interesse is onze beleidsverklaring, neem dan contact op via info@advisafe.com en wij sturen deze toe.

AdviSafe Risk Management is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

AdviSafe Risk Management is CRKBO geregistreerd.

Hoe kan ik effectief risicomanagement inzetten binnen mijn organisatie? >>

 

“Het Crisis Management team van AdviSafe heeft ons op een hoger niveau van (crisis) preparatie gebracht.”

Operations Manager Tullow Oil Netherlands